dissabte, 2 de juliol del 2016

Arriba l'estiu i comença l'arqueologia a Son Servera

Enguany l'arribada dels estudiants per a començar les feines d'investigació arqueològica a Son Servera ha coincidit quasi exactament amb l'arribada de l'estiu.

Com altres anys ha arribat al poble una nodrida representació de la Universitat de Washington amb el Prof. Marcos Llobera al capdavant, i també una nodrida representació d'estudiants de diferents universitats de l'Estat Espanyol. Pot ser la nota més exòtica la posa una estudiant australiana que ha arribat com a voluntària i que de Son Servera es dirigirà a Pompeia per a seguir la seva formació pràctica.

Enguany les feines inclouran la prospecció del territori del terme municipal de Son Servera, l'estudi de les restes documentades al laboratori i l'excavació tan al jaciment de Mestre Ramon com al del Turó de s'Olivar.

L'horari de feina s'organitza de diumenge a dijous fet que permet els voluntaris locals que només puguin venir a ajudar els caps de setmana de tenir un dia sencer per a fer-ho. Contactau el projecte per a més informació: mestreramon2014@gmail.com i 619320769.